inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet October evening Nr 89135

Taggar: #abstrakt, #tapeter

Moderna tapet October evening Nr 89135

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "October evening"

Tapet "October evening" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "October evening" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "October evening" är: abstrakt oraz tapeter.

Tapet "October evening" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "October evening" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "October evening" är Brun. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "October evening" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "October evening" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "October evening" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.