inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Ocean Mystery Nr 117972

Moderna tapet Ocean Mystery Nr 117972

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Ocean Mystery"

Dekorativa tapet "Ocean Mystery" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Ocean Mystery" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Ocean Mystery" är: bakgrund, textur, blå oraz tapeter.

Moderna tapet "Ocean Mystery" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Ocean Mystery" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Ocean Mystery" är Blå. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Ocean Mystery" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Ocean Mystery" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Ocean Mystery" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.