inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet NY - Urban Collage Nr 89628

Moderna tapet NY - Urban Collage Nr 89628

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "NY - Urban Collage"

Modern tapet "NY - Urban Collage" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "NY - Urban Collage" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "NY - Urban Collage" är: arkitektur, stad, New York, collage oraz tapeter.

Moderna tapet "NY - Urban Collage" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "NY - Urban Collage" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "NY - Urban Collage" är Röd. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "NY - Urban Collage" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "NY - Urban Collage" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "NY - Urban Collage" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.