inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Note of Passion Nr 89678

Moderna tapet Note of Passion Nr 89678

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Note of Passion"

Trendiga tapet "Note of Passion" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Note of Passion" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Note of Passion" är: abstrakt, bakgrund, modern, glans, vågor, ruter oraz tapeter.

Moderna tapet "Note of Passion" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Note of Passion" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Note of Passion" är Brun. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Note of Passion" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Note of Passion" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Note of Passion" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.