inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Neon Knot Nr 97636

Moderna tapet Neon Knot Nr 97636

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Neon Knot"

Dekorativa tapet "Neon Knot" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Neon Knot" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Neon Knot" är: bakgrund, modern, färgrik, mönster, geometrisk oraz tapeter.

Tapet "Neon Knot" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Neon Knot" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Neon Knot" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Neon Knot" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Neon Knot" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Neon Knot" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.