inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Natural Calm Nr 89203

Taggar: #trä, #tapeter

Moderna tapet Natural Calm Nr 89203

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Natural Calm"

Dekorativa tapet "Natural Calm" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Natural Calm" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Natural Calm" är: trä oraz tapeter.

Moderna tapet "Natural Calm" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Natural Calm" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Natural Calm" är Brun. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Natural Calm" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Natural Calm" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Natural Calm" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.