inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Mosaic of Colours Nr 122325

Moderna tapet Mosaic of Colours Nr 122325

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Mosaic of Colours"

Dekorativa tapet "Mosaic of Colours" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Mosaic of Colours" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Mosaic of Colours" är: bakgrund, färgrik, textur, trä, Vintage oraz tapeter.

Tapet "Mosaic of Colours" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Mosaic of Colours" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Mosaic of Colours" är Färgstarkt. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Mosaic of Colours" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Mosaic of Colours" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Mosaic of Colours" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.