inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Modern Mosaic Nr 91593

Moderna tapet Modern Mosaic Nr 91593

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Modern Mosaic"

Dekorativa tapet "Modern Mosaic" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Modern Mosaic" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Modern Mosaic" är: bakgrund, modern, textur, geometrisk, geometriska former, guldig, cirklar oraz tapeter.

Tapet "Modern Mosaic" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Modern Mosaic" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Modern Mosaic" är Guld. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Modern Mosaic" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Modern Mosaic" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Modern Mosaic" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.