inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Modern Brick Nr 108051

Tapet Modern Brick Nr 108051

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Modern Brick"

Unika tapet "Modern Brick" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Modern Brick" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Modern Brick" är: bakgrund, textur, mönster, tegel oraz tapeter.

Moderna tapet "Modern Brick" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Modern Brick" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Modern Brick" är Orange. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Modern Brick" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Modern Brick" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Modern Brick" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.