inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Milky land Nr 89076

Taggar: #trä, #tapeter

Moderna tapet Milky land Nr 89076

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Milky land"

Dekorativa tapet "Milky land" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Milky land" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Milky land" är: trä oraz tapeter.

Moderna tapet "Milky land" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Milky land" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Milky land" är Vit. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Milky land" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Milky land" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Milky land" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.