inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Metal Alliance Nr 89627

Moderna tapet Metal Alliance Nr 89627

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Metal Alliance"

Tapet "Metal Alliance" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Metal Alliance" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Metal Alliance" är: abstrakt, bakgrund, modern, textur, konstnärlig, brun, metall oraz tapeter.

Moderna tapet "Metal Alliance" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Metal Alliance" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Metal Alliance" är Brun. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Metal Alliance" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Metal Alliance" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Metal Alliance" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum Tapeter matsalen