inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Marble puzzle Nr 89174

Moderna tapet Marble puzzle Nr 89174

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Marble puzzle"

Unika tapet "Marble puzzle" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Marble puzzle" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Marble puzzle" är: natur, bakgrund, sten, marmor oraz tapeter.

Moderna tapet "Marble puzzle" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Marble puzzle" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Marble puzzle" är Beige. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Marble puzzle" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Marble puzzle" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Marble puzzle" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.