inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Marble Plate Nr 114000

Tapet Marble Plate Nr 114000

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Marble Plate"

Unika tapet "Marble Plate" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Marble Plate" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Marble Plate" är: bakgrund, textur, sten, marmor, stone and simplicity oraz tapeter.

Moderna tapet "Marble Plate" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Marble Plate" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Marble Plate" är Beige. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Marble Plate" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Marble Plate" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Marble Plate" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.