inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Marble Mosaic Nr 89698

Moderna tapet Marble Mosaic Nr 89698

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet " Marble Mosaic"

Tapet " Marble Mosaic" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet " Marble Mosaic" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet " Marble Mosaic" är: bakgrund, textur, brun, marmor, mosaik, svart oraz tapeter.

Moderna tapet " Marble Mosaic" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet " Marble Mosaic" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet " Marble Mosaic" är Svart. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet " Marble Mosaic" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet " Marble Mosaic" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet " Marble Mosaic" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.