inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Manifestation of Suggestibility Nr 89663

Moderna tapet Manifestation of Suggestibility Nr 89663

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Manifestation of Suggestibility"

Trendiga tapet "Manifestation of Suggestibility" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Manifestation of Suggestibility" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Manifestation of Suggestibility" är: abstrakt, bakgrund, modern, glans, vågor, ruter oraz tapeter.

Moderna tapet "Manifestation of Suggestibility" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Manifestation of Suggestibility" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Manifestation of Suggestibility" är Brun. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Manifestation of Suggestibility" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Manifestation of Suggestibility" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Manifestation of Suggestibility" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.