inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Love the Concrete Nr 89758

Taggar: #textur, #tapeter

Tapet Love the Concrete Nr 89758

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Love the Concrete"

Tapet "Love the Concrete" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Love the Concrete" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Love the Concrete" är: textur oraz tapeter.

Moderna tapet "Love the Concrete" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Love the Concrete" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Love the Concrete" är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Love the Concrete" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Love the Concrete" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Love the Concrete" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.