inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Long Tiles (Grey) Nr 114752

Moderna tapet Long Tiles (Grey) Nr 114752

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Long Tiles (Grey)"

Dekorativa tapet "Long Tiles (Grey)" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Long Tiles (Grey)" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Long Tiles (Grey)" är: bakgrund, textur, betong, marmor oraz tapeter.

Moderna tapet "Long Tiles (Grey)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Long Tiles (Grey)" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Long Tiles (Grey)" är Grå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Long Tiles (Grey)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Long Tiles (Grey)" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Long Tiles (Grey)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.