inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Long Tiles (Blue) Nr 114065

Tapet Long Tiles (Blue) Nr 114065

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Long Tiles (Blue)"

Unika tapet "Long Tiles (Blue)" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Long Tiles (Blue)" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Long Tiles (Blue)" är: bakgrund, textur, betong, marmor, pastelove, stone and simplicity oraz tapeter.

Tapet "Long Tiles (Blue)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Long Tiles (Blue)" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Long Tiles (Blue)" är Grå. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Long Tiles (Blue)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Long Tiles (Blue)" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Long Tiles (Blue)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.