inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Long Tiles (Beige) Nr 114753

Tapet Long Tiles (Beige) Nr 114753

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Long Tiles (Beige)"

Unika tapet "Long Tiles (Beige)" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Long Tiles (Beige)" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Long Tiles (Beige)" är: bakgrund, textur, betong, marmor oraz tapeter.

Moderna tapet "Long Tiles (Beige)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Long Tiles (Beige)" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Long Tiles (Beige)" är Beige. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Long Tiles (Beige)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Long Tiles (Beige)" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Long Tiles (Beige)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.