inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Leaves on Concrete (Green) Nr 114937

Moderna tapet Leaves on Concrete (Green) Nr 114937

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Leaves on Concrete (Green)"

Unika tapet "Leaves on Concrete (Green)" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Leaves on Concrete (Green)" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Leaves on Concrete (Green)" är: växter, bakgrund, textur, löv, betong, tropisk, djungel oraz tapeter.

Tapet "Leaves on Concrete (Green)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Leaves on Concrete (Green)" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Leaves on Concrete (Green)" är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Leaves on Concrete (Green)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Leaves on Concrete (Green)" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Leaves on Concrete (Green)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.