inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Leather cushions Nr 89145

Tapet Leather cushions Nr 89145

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Leather cushions"

Trendiga tapet "Leather cushions" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Leather cushions" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Leather cushions" är: geometrisk, geometriska former oraz tapeter.

Tapet "Leather cushions" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Leather cushions" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Leather cushions" är Krämvit. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Leather cushions" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Leather cushions" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Leather cushions" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter trendiga stilar Tapeter glamour