inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Kingdom of Gold Nr 89581

Moderna tapet Kingdom of Gold Nr 89581

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Kingdom of Gold"

Unika tapet "Kingdom of Gold" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Kingdom of Gold" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Kingdom of Gold" är: bakgrund, textur, guldig oraz tapeter.

Moderna tapet "Kingdom of Gold" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Kingdom of Gold" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Kingdom of Gold" är Guld. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Kingdom of Gold" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Kingdom of Gold" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Kingdom of Gold" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.