inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet January morning Nr 89133

Taggar: #abstrakt, #tapeter

Tapet January morning Nr 89133

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "January morning"

Dekorativa tapet "January morning" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "January morning" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "January morning" är: abstrakt oraz tapeter.

Moderna tapet "January morning" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "January morning" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "January morning" är Turkos. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "January morning" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "January morning" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "January morning" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter trendiga stilar Tapeter sovrum Tapeter marina