inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Irregular Shapes Nr 125469

Tapet Irregular Shapes Nr 125469

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Irregular Shapes"

Dekorativa tapet "Irregular Shapes" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Irregular Shapes" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Irregular Shapes" är: mönster, geometrisk, geometriska former oraz tapeter.

Tapet "Irregular Shapes" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Irregular Shapes" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Irregular Shapes" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Irregular Shapes" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Irregular Shapes" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Irregular Shapes" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.