inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Inky inspiration Nr 89746

Taggar: #abstrakt, #tapeter

Moderna tapet Inky inspiration Nr 89746

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Inky inspiration"

Trendiga tapet "Inky inspiration" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Inky inspiration" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Inky inspiration" är: abstrakt oraz tapeter.

Moderna tapet "Inky inspiration" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Inky inspiration" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Inky inspiration" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Inky inspiration" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Inky inspiration" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Inky inspiration" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.