inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Ink Memories Nr 91606

Moderna tapet Ink Memories Nr 91606

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Ink Memories"

Trendiga tapet "Ink Memories" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Ink Memories" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Ink Memories" är: bakgrund, textur, blå, betong oraz tapeter.

Moderna tapet "Ink Memories" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Ink Memories" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Ink Memories" är Marinblå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Ink Memories" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Ink Memories" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Ink Memories" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter trendiga stilar Tapeter kök Tapeter industriell