inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Industrial Nature Nr 121925

Tapet Industrial Nature Nr 121925

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Industrial Nature"

Modern tapet "Industrial Nature" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Industrial Nature" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Industrial Nature" är: natur, växter, bakgrund, textur, svartvitt, löv, betong oraz tapeter.

Moderna tapet "Industrial Nature" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Industrial Nature" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Industrial Nature" är Svartvitt. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Industrial Nature" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Industrial Nature" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Industrial Nature" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.