inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Industrial Elegance Nr 91641

Tapet Industrial Elegance Nr 91641

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Industrial Elegance "

Trendiga tapet "Industrial Elegance " i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Industrial Elegance " och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Industrial Elegance " är: bakgrund, textur, urban, grå, betong oraz tapeter.

Tapet "Industrial Elegance " - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Industrial Elegance " som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Industrial Elegance " är Grå. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Industrial Elegance " med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Industrial Elegance " och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Industrial Elegance " är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.