inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Imitation of Concrete Nr 121931

Tapet Imitation of Concrete Nr 121931

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Imitation of Concrete"

Dekorativa tapet "Imitation of Concrete" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Imitation of Concrete" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Imitation of Concrete" är: bakgrund, textur, trä, Vintage, betong oraz tapeter.

Tapet "Imitation of Concrete" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Imitation of Concrete" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Imitation of Concrete" är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Imitation of Concrete" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Imitation of Concrete" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Imitation of Concrete" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.