inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Grey Torrents Nr 89580

Moderna tapet Grey Torrents Nr 89580

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Grey Torrents"

Dekorativa tapet "Grey Torrents" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Grey Torrents" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Grey Torrents" är: bakgrund, mönster, grå, vattenfärg oraz tapeter.

Tapet "Grey Torrents" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Grey Torrents" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Grey Torrents" är Grå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Grey Torrents" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Grey Torrents" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Grey Torrents" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.