inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Grey Marble Nr 115012

Tapet Grey Marble Nr 115012

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Grey Marble"

Unika tapet "Grey Marble" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Grey Marble" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Grey Marble" är: bakgrund, textur, grå, marmor oraz tapeter.

Tapet "Grey Marble" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Grey Marble" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Grey Marble" är Grå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Grey Marble" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Grey Marble" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Grey Marble" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.