inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Green Gate Nr 91607

Tapet Green Gate Nr 91607

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Green Gate"

Unika tapet "Green Gate" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Green Gate" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Green Gate" är: växter, bakgrund, löv, grön oraz tapeter.

Moderna tapet "Green Gate" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Green Gate" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Green Gate" är Grön. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Green Gate" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Green Gate" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Green Gate" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.