inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Greek Mosaic Nr 91093

Tapet Greek Mosaic Nr 91093

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Greek Mosaic"

Trendiga tapet "Greek Mosaic" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Greek Mosaic" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Greek Mosaic" är: bakgrund, mönster, geometrisk, blå, mosaik oraz tapeter.

Moderna tapet "Greek Mosaic" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Greek Mosaic" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Greek Mosaic" är Beige. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Greek Mosaic" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Greek Mosaic" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Greek Mosaic" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.