inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Gray wood Nr 89183

Taggar: #trä, #tapeter

Tapet Gray wood Nr 89183

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Gray wood"

Dekorativa tapet "Gray wood" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Gray wood" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Gray wood" är: trä oraz tapeter.

Tapet "Gray wood" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Gray wood" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Gray wood" är Svartvitt. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Gray wood" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Gray wood" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Gray wood" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.