inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Gray shadows Nr 95762

Taggar: #bakgrund, #tapeter

Moderna tapet Gray shadows Nr 95762

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Gray shadows"

Tapet "Gray shadows" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Gray shadows" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Gray shadows" är: bakgrund oraz tapeter.

Moderna tapet "Gray shadows" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Gray shadows" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Gray shadows" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Gray shadows" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Gray shadows" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Gray shadows" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.