inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Gray pigeon Nr 89056

Moderna tapet Gray pigeon Nr 89056

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Gray pigeon"

Tapet "Gray pigeon" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Gray pigeon" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Gray pigeon" är: bakgrund, grå oraz tapeter.

Moderna tapet "Gray pigeon" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Gray pigeon" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Gray pigeon" är Grå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Gray pigeon" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Gray pigeon" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Gray pigeon" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.