inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Granite Stronghold Nr 91564

Tapet Granite Stronghold Nr 91564

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Granite Stronghold"

Tapet "Granite Stronghold" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Granite Stronghold" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Granite Stronghold" är: bakgrund, textur, sten, grå oraz tapeter.

Tapet "Granite Stronghold" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Granite Stronghold" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Granite Stronghold" är Grå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Granite Stronghold" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Granite Stronghold" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Granite Stronghold" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.