inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Granite rocks Nr 90039

Taggar: #natur, #sten, #tapeter

Moderna tapet Granite rocks Nr 90039

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Granite rocks"

Unika tapet "Granite rocks" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Granite rocks" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Granite rocks" är: natur, sten oraz tapeter.

Moderna tapet "Granite rocks" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Granite rocks" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Granite rocks" är Grå. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Granite rocks" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Granite rocks" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Granite rocks" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.