inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Golden Majesty Nr 89726

Moderna tapet Golden Majesty Nr 89726

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Golden Majesty"

Unika tapet "Golden Majesty" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Golden Majesty" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Golden Majesty" är: färgrik, geometrisk, geometriska former, guldig, gul oraz tapeter.

Moderna tapet "Golden Majesty" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Golden Majesty" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Golden Majesty" är Gul. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Golden Majesty" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Golden Majesty" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Golden Majesty" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.