inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Golden Illusion Nr 97538

Tapet Golden Illusion Nr 97538

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Golden Illusion"

Dekorativa tapet "Golden Illusion" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Golden Illusion" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Golden Illusion" är: bakgrund, modern, mönster, geometrisk, 3D, rymden, visuell illusion, gul oraz tapeter.

Moderna tapet "Golden Illusion" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Golden Illusion" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Golden Illusion" är Gul. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Golden Illusion" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Golden Illusion" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Golden Illusion" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.