inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Golden Fleece Nr 89587

Tapet Golden Fleece Nr 89587

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Golden Fleece"

Modern tapet "Golden Fleece" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Golden Fleece" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Golden Fleece" är: bakgrund, textur, guldig, black and gold oraz tapeter.

Tapet "Golden Fleece" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Golden Fleece" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Golden Fleece" är Guld. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Golden Fleece" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Golden Fleece" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Golden Fleece" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.