inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Golden Fan Nr 93057

Tapet Golden Fan Nr 93057

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Golden Fan"

Unika tapet "Golden Fan" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Golden Fan" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Golden Fan" är: bakgrund, modern, färgrik, textur, mönster, guldig, metall oraz tapeter.

Tapet "Golden Fan" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Golden Fan" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Golden Fan" är Orange. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Golden Fan" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Golden Fan" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Golden Fan" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.