inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Golden Circles Nr 91594

Moderna tapet Golden Circles Nr 91594

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Golden Circles"

Unika tapet "Golden Circles" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Golden Circles" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Golden Circles" är: bakgrund, modern, textur, geometrisk, geometriska former, guldig, cirklar oraz tapeter.

Tapet "Golden Circles" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Golden Circles" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Golden Circles" är Guld. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Golden Circles" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Golden Circles" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Golden Circles" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.