inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Golden Basilisk Nr 89733

Moderna tapet Golden Basilisk Nr 89733

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Golden Basilisk"

Modern tapet "Golden Basilisk" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Golden Basilisk" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Golden Basilisk" är: textur, guldig oraz tapeter.

Tapet "Golden Basilisk" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Golden Basilisk" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Golden Basilisk" är Guld. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Golden Basilisk" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Golden Basilisk" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Golden Basilisk" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.