inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Gold nuggets Nr 89755

Taggar: #abstrakt, #tapeter

Moderna tapet Gold nuggets Nr 89755

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Gold nuggets"

Tapet "Gold nuggets" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Gold nuggets" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Gold nuggets" är: abstrakt oraz tapeter.

Tapet "Gold nuggets" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Gold nuggets" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Gold nuggets" är Brun. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Gold nuggets" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Gold nuggets" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Gold nuggets" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter trendiga stilar Tapeter eklektiska