inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Geometric Waves Nr 108110

Moderna tapet Geometric Waves Nr 108110

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Geometric Waves"

Trendiga tapet "Geometric Waves" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Geometric Waves" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Geometric Waves" är: abstrakt, geometrisk, geometriska former, vågor, grön oraz tapeter.

Moderna tapet "Geometric Waves" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Geometric Waves" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Geometric Waves" är Grön. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Geometric Waves" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Geometric Waves" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Geometric Waves" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.