inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Geometric Textures Nr 113926

Tapet Geometric Textures Nr 113926

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Geometric Textures"

Dekorativa tapet "Geometric Textures" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Geometric Textures" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Geometric Textures" är: bakgrund, textur, geometrisk oraz tapeter.

Moderna tapet "Geometric Textures" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Geometric Textures" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Geometric Textures" är Grå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Geometric Textures" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Geometric Textures" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Geometric Textures" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.