inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Geometric Mosaic (Red) Nr 108109

Tapet Geometric Mosaic (Red) Nr 108109

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Geometric Mosaic (Red)"

Dekorativa tapet "Geometric Mosaic (Red)" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Geometric Mosaic (Red)" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Geometric Mosaic (Red)" är: geometrisk, geometriska former, röd oraz tapeter.

Moderna tapet "Geometric Mosaic (Red)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Geometric Mosaic (Red)" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Geometric Mosaic (Red)" är Röd. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Geometric Mosaic (Red)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Geometric Mosaic (Red)" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Geometric Mosaic (Red)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.