inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Geometric Mosaic (Blue) Nr 108108

Moderna tapet Geometric Mosaic (Blue) Nr 108108

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Geometric Mosaic (Blue)"

Tapet "Geometric Mosaic (Blue)" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Geometric Mosaic (Blue)" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Geometric Mosaic (Blue)" är: färgrik, geometrisk, geometriska former oraz tapeter.

Moderna tapet "Geometric Mosaic (Blue)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Geometric Mosaic (Blue)" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Geometric Mosaic (Blue)" är Blå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Geometric Mosaic (Blue)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Geometric Mosaic (Blue)" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Geometric Mosaic (Blue)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.