inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet French Herringbone (Navy Blue) Nr 118035

Tapet French Herringbone (Navy Blue) Nr 118035

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "French Herringbone (Navy Blue)"

Dekorativa tapet "French Herringbone (Navy Blue)" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "French Herringbone (Navy Blue)" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "French Herringbone (Navy Blue)" är: bakgrund, textur, mönster, geometrisk oraz tapeter.

Moderna tapet "French Herringbone (Navy Blue)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "French Herringbone (Navy Blue)" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "French Herringbone (Navy Blue)" är Blå. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "French Herringbone (Navy Blue)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "French Herringbone (Navy Blue)" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "French Herringbone (Navy Blue)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.